Herman Tudásközpont - áttérés digitális munkarendre 2.

Kedves Hermanos Családok!

 

2020. március 16-a fordulópont mindannyiunk életében. Ettől a naptól a hagyományostól eltérő új, digitális munkarendben kell megszerveznünk iskolánk életét. Az átállás óta rengeteg köszönetet kaptunk Önöktől. Csodálatos érzés olvasni leveleiket. Kedves soraikért hálásak vagyunk, ösztönöznek bennünket. Igyekszünk gyorsan tanulni, fejleszteni a folyamatainkat.

 

A bevezetés hetének tapasztalatai és az Önök visszajelzései alapján:

 

  • Gyermekük osztályfőnöke minden 2020. március 30-val kezdődően hétfőnként 8 óráig megosztja Önökkel az egész heti tanrendet, a heti teendők listáját azon a kommunikációs csatornán, melyet eddig is használtak (pl.: levelezőrendszer). Bízunk benne, hogy ezzel rugalmasabbá és tervezhetőbbé válik a tanulási folyamat.

 

  • Igény szerint szervezzünk online webináriumot a Teams alkalmazás bemutatására szülők részére. Azoknak a szülőknek kívánunk segítséget nyújtani ezzel, akik eddig még nem használták ezt az alkalmazást. Kérem, jelezzék részvételi szándékukat gyermekük osztályfőnökénél 2020. március 27-ig. A webináriumok megszervezéséig gyors segítséget tudnak kérni az alábbi oldalon:

https://nokiabudapesthelp.wordpress.com/about/?fbclid=IwAR2_jJPtpTA1FnJbv5F9Us-j9ObYnVLhZmrb82jGKbhdAVDxUcWr7fXfhN8

Az oldal létre hozásában hermanos szülők is részt vettek. Ők osztották meg velünk ezt a lehetőséget. Köszönjük!

 

  • Az új működési renddel kapcsolatos kérdéseiket, tapasztalataikat továbbra is várjuk. Észrevételeiket küldjék el gyermekeik osztályfőnökének, akik segíteni fog Önöknek, illetve továbbítja észrevételüket illetékes munkatársunknak.

 

  • Köszönjük eddigi felajánlásaikat. Az első héten öt családnak tudtunk eszközöket biztosítani az otthoni tanuláshoz az Önök felajánlásai révén.

 

Az új munkarend bevezetése nemcsak az iskolában, hanem az otthonokban is alapvető változásokat hozott. Beköltözött a munkahely és az iskola is. Mostantól egyszerre kell szülőnek, munkatársnak és pedagógusnak lenni. Szuperhősi feladat, melyet szuperhősként teljesítenek nap mint nap!

 

Köszönöm együttműködésüket, támogatásukat, türelmüket.

Igazi Hermanos Csapat vagyunk!

 

Minden munkatársam nevében jó egészséget kívánok Önöknek!

 

Köszönettel: Tószegi Attila igazgató

            Budapest, 2020. 03. 24.