Leendő 1. a

 

 

Őri Ildikó, a leendő 1.a osztályfőnöke

 

2005-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító – és Óvóképző Főiskolai karán magyar nyelv és irodalom műveltségterületen. A diploma megszerzése után alsós gyerekek tanítója lettem, illetve ötödik és hatodik évfolyamon magyar nyelvtant és irodalmat tanítottam.

A Herman Ottó Általános Iskola tantestületének, 2007 szeptembere óta vagyok tagja. Jelenleg a 4.a osztály tanítójaként dolgozom.

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek oldott légkörben, játékosan, egymással együttműködve sajátítsák el az olvasás, írás, számolás és mindennapi életünk, környezetünk ismereteit.

A hagyományos értékek megőrzése mellett szívesen alkalmazom a kompetencia alapú oktatás módszereit, kooperatív technikáit, a számítógép nyújtotta lehetőségeket.

Folyamatosan részt veszek az iskola projektjeinek megvalósításában, tagja vagyok az intézményi minőségirányítási csoportnak és a kompetencia alapú oktatás elterjesztését, bevezetését vállaló tanítók körének.

2006-ban a Zuglói Pedagógiai Szakmai Napok alkalmával kerületi szintű bemutató foglalkozást tartottam tanulói integrálás témakörében

Rendszeresen részt veszek a gyerekek nyári táboroztatásában, szívesen szervezek számukra szabadidős programokat.