plusz egy szendvics

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánk csatlakozott a BBM +1 Szendvics – Diákok a rászorulókért projektjéhez, melynek során a vállalkozó kedvű gyerekek és szülők egy-egy szendviccsel segíthetik a rászorulókat.

 

Mi a program célja?

A diákokkal közösen segítsük az utcán élő hajléktalan emberek életét, illetve azon átmeneti, nappali vagy éjjeli szállók munkáját, melyek alapvetően étkezést nem tudnak biztosítani a vendégeiknek. A BBM hosszú távú tervei között szerepel az is, hogy a résztvevő iskolákat összehozzák, és a +1 Szendvics akcióban aktívan részt vállaló intézményekkel közös élménynapokat szervezzenek.

 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy szemléltessük: kicsi is – egy szendvics is – elég ahhoz, hogy akár nagyobb csoportokat – az összefogásnak köszönhetően – jelentősen támogathassunk. Mivel az akcióhoz már városszerte számos intézmény csatlakozott, ezért a diákok egy-egy szendvicsével rengeteg rászoruló jut élelemhez a hét minden egyes hétköznapján.

 

Mikor és hol tudom leadni a szendvicseket?

Minden CSÜTÖRTÖK reggel, tanítás előtt a bejárat közelében elhelyezett kosárnál. Ezeket a délelőtt folyamán a BBM futára elszállítja a rászorulóknak.

 

A projekt honlapja: http://bbm.hu/projektek/1-szendvics- diakok-a- raszorulokert/

 

Kapcsolattartó:

Weil Ákos

0630-566- 2820

weil.akos@gmail.com