TÁJÉKOZTATÁS A NYOLCADIK ÉVFOLYAMOS TOVÁBBTANULÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÁS A NYOLCADIK ÉVFOLYAMOS TOVÁBBTANULÁSRÓL

TANULÓI ADATLAPOK MÓDOSÍTÁSA

 

 

Az Oktatási Hivatal március 17-én közzétett tájékoztatása alapján intézményünk, (https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/marc_25_modosithato_jelentkezes)

a Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola a módosító adatlapok előállítását és beküldését a következőképpen bonyolítja.

 

 

 

 1. A szülők e-mailben elküldik az osztályfőnöknek a változtatási szándékot március 19. (csütörtök) délig.
   
 2. Új tanulmányi terület felvétele esetén a szülők nyilatkoznak az érintett középfokú iskola erre kijelölt képviselőjével történt előzetes egyeztetésről. Az e-mailben történő egyeztetést az osztályfőnök elmenti.
   
 3. Az elektronikusan történt egyeztetés után az osztályfőnökök a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program általános iskolai felületén adminisztrálják az egyeztetett módosítási igényeket.
   
 4. A módosított tanulói adatlapot az osztályfőnökök letöltik, elküldik a szülőknek, akik visszajeleznek, melyet az osztályfőnök elment.
   
 5. Az adminisztrációt és a szülői hozzájárulást követően a módosító tanulói adatlapokat az osztályfőnökök tanulónként a programban, elektronikus úton továbbítják március 24-én éjfélig. (Az esetleges technikai problémákat megelőzendő.) Ezzel a korábban beküldött tanulói adatlapok érvényüket vesztik.
   
 6. A módosító tanulói adatlapok (nyomtatása, aláírása) postázása – a rendkívüli helyzetre való tekintettel, az idén - nem szükséges.

 

 

 

2020. 03. 18.                                                                                     Köszönettel:

                                                                                                          Szentirmai Lívia igh.